Voor de uitvaart

Op het moment dat een dierbare overlijdt, komt er veel op je af als nabestaande. Het is vaak moeilijk om in deze emotionele en hectische tijd het hoofd koel te houden. Wij kunnen je daarbij veel werk en zorg uit handen nemen. Samen met jou geven we vorm aan een mooie persoonlijke uitvaart, op de manier die jij wenst.

Wij zijn bekend met de lokale mogelijkheden in Vught en omliggende gemeenten en kijken samen met jou naar de mogelijkheden en creëren zo een afscheid op maat met alle betrokken organisaties zoals, een eventuele parochie, crematorium, horecagelegenheid, bloemist, en meer.

KRIJG ADVIES
Kindt Uitvaartzorg
Kindt-Uitvaarzorg_Vught_mijn_uitvaartwensen_boekje-aanvragen

Wensen vastleggen

Heb jij al eens nagedacht over jouw afscheid? Het vastleggen van wensen biedt jezelf en nabestaanden de zekerheid dat de uitvaart straks helemaal volgens jouw wensen wordt vormgegeven en verzorgd. Een geruststellende gedachte! In ons boekje ‘Mijn uitvaartwensen’ kan je al je wensen vastleggen. Ook kan je hierin de namen en adressen van alle personen vermelden van wie je wenst dat zij te zijner tijd een rouwbrief ontvangen.

Je kan het document, zonder dat daaraan verplichtingen zijn verbonden, telefonisch aanvragen via 073-6841614 of per mail info@kindt-uitvaartzorg.nl.

Wil je graag hulp bij het invullen van ‘Mijn uitvaartwensen’? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met onze uitvaartverzorgers. Hij of zij informeert je tijdens een vertrouwelijk gesprek over alle uitvaartmogelijkheden en beantwoordt alle vragen. Zo kun je gedegen keuzes maken en deze vastleggen in ‘Mijn Uitvaartwensen’.

Je kan er voor kiezen om het boekje thuis te bewaren bij je persoonlijke papieren. Ook kan je er voor kiezen het origineel of een kopie retour te zenden zodat het geheel vrijblijvend bewaren.

AANVRAGEN
Kindt Uitvaartzorg

Begraven of cremeren?

Tegenwoordig kiezen iets meer mensen voor cremeren dan voor begraven. Meestal is dat een gevoelsmatige keuze of ingegeven door familietraditie of religieuze overwegingen. Maar ook andere aspecten zoals kosten en comfort kunnen een rol spelen. Zoals een nabestaande opmerkte: “Ik vind cremeren een mooie gedachte. Terug naar de natuur, de cirkel is rond.”

Waarom zou je kiezen voor cremeren?

Eén van de voordelen van een crematorium is dat je in een comfortabele en sfeervolle omgeving afscheid kunt nemen van jouw overleden dierbare. De kosten van een crematie zijn gemiddeld lager dan die van een begrafenis. Bij een crematie mag je de plechtigheid zo invullen, zoals je zelf wenst.

Waarom zou je kiezen voor begraven?

Veel mensen kiezen voor begraven, omdat ze dan het gevoel hebben op een meer natuurlijke en geleidelijke manier afscheid te kunnen nemen van de overledene. Daarbij hebben ze een duidelijke plek waar ze kunnen gedenken. Een nabestaande verwoordde het zo: “Ik vind het fijn dat mijn moeder heeft gekozen voor begraven. Op de begraafplaats, op het bankje in de schaduw van die eik, heb ik hele gesprekken met haar.”

Kindt-Uitvaartzorg_begraven-cremeren
Kindt Uitvaartzorg
Kindt-Uitvaartzorg_rouwdrukwerk_Vught_Rosmalen_Heusden

Rouwdrukwerk

Wanneer een dierbare is overleden kun je de directe omgeving informeren met het sturen van een rouwbrief. Ook bereik je veel betrokkenen met een rouwadvertentie in een bekend dagblad of in een lokaal weekblad. Het opmaken van de rouwbrief of advertentie kan helemaal ontworpen worden zoals je dat zelf wil.

Hoe maak je een rouwbrief persoonlijk? Onze uitvaartverzorgers helpen je hierbij. Zij hebben veel voorbeelden van rouwbrieven, gedachteniskaartjes en dankbetuigingen, en kunnen alles je vertellen over de mogelijkheden. Wellicht hebben jullie een mooie foto van de overleden dierbare of een zelfgemaakte tekening of schilderij als een mooie herinnering. Er is veel mogelijk om van de rouwbrief een persoonlijke en tastbare herinnering aan een dierbare te maken.

Meestal wordt ervoor gekozen om de rouwbrief per post te versturen maar we zien steeds vaker dat nabestaanden de aankondiging per e-mail versturen of via sociale media het nieuws delen.

Kindt Uitvaartzorg
Kindt-Uitvaartzorg_Contact
Kindt Uitvaartzorg
Kindt-Uitvaartzorg_Rosmalen_Heusden_Den-Bosch

CONDOLEANCEREGISTER

STUUR EEN HERINNERING

LEES VERDER
ERVARINGEN

ERVARINGEN

LAAT EEN BERICHT ACHTER

LEES VERDER
Kindt-Uitvaartverzorging_rouwbloemen_bestellen

BLOEMEN BESTELLEN

LAAT EEN BLOEMETJE BEZORGEN

LEES VERDER
Kindt-Uitvaartzorg_Vught_Maarten-Inge

KEURMERK UITVAARTZORG

HIER STAAN WIJ VOOR

LEES VERDER