Ervaringen van nabestaanden

Dit is de pagina waar wij trots op zijn. De warme woorden van nabestaanden die wij hebben mogen begeleiden tijdens een van de moeilijkste periodes in het leven. Hier doen wij het dan ook voor!

Heb jij een ervaring met ons en wil je daar iets over kwijt, of heb je een ervaring met Maarten of Inge in het bijzonder? Laat het ons weten. Dit kan natuurlijk ook anoniem.

Kindt Uitvaartzorg
Anoniem

22 maart 2023 | WAARDERING: 10

Fijn, persoonlijk contact. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd. Totaal niet opdringerig, keuzes mogen zelf gemaakt worden.

Mevrouw Warnaars

22 maart 2023 | WAARDERING: 10

Het contact was persoonlijk, de lijnen kort en flexibel. Ook de condoleance en uitvaart in verschillende steden en provincies was geen enkel probleem.

Mevrouw Koesen

22 februari 2023 | WAARDERING: 10

Maarten is heel empathisch en heeft de uitvaart ontspannen begeleid. Hij heeft goed rekening gehouden met onze wensen.

De heer Heijmans

15 februari 2023 | WAARDERING: 10

Zeer prettig contact met Maarten. Goede dienstverlening op elk gewenst moment. Mooie crematiedienst begeleid door Maarten.

Anoniem

9 januari 2023 | WAARDERING: 10

In het voortraject hielp Maarten ons al goed in advies over muziek en keuze. Een aimabel persoon.

Mevrouw Venema

4 januari 2023 | WAARDERING: 10

Persoonlijke en empathische benadering. Dhr. Kindt is punctueel, deskundig en betrouwbaar (hij doet wat hij belooft).

Anoniem

26 december 2022 | WAARDERING: 8

Het contact met Maarten Kindt was super! Op de dag van de uitvaart vond ik het voor verbetering vatbaar, vandaar geen 10!

Yvette

6 december 2022 | WAARDERING: 10

Een warme, respectvolle en persoonlijke begeleiding. Ik kan jullie aan iedereen aanbevelen, jullie zijn een aanwinst in de uitvaartwereld. Bedankt voor alle goede zorgen en het verzorgen van een prachtig mooi en persoonlijk afscheid.

Anoniem

29 oktober 2022 | WAARDERING: 10

Maarten neemt alle tijd, is zeer betrokken, duidelijk en lief. Het was heel fijn dat ik kon meerijden met de rouwauto van mijn moeder!

Familie Verstappen

13 oktober 2022 | WAARDERING: 1

Beste Mary Poppins, (lees Inge Kindt) Inge Kindt is net Mary Poppins, uit haar tas bleef van alles komen. Met zoveel humor heeft Inge het afscheid verzorgd van moeder. Je hebt zo goed en fijn meegedacht over het afscheid. Ook met de verzorging met Jan geweldig. De mooie bekleding die erin is gekomen. En dat de kleindochter even mocht proef liggen. Het is zo gemoedelijk en onwijs fijn gegaan.

Een prachtig, eigen afscheid

4 oktober 2022 | WAARDERING: 9

Lieve Inge, wat waren we blij met jou. Jij hebt ons door de moeilijke dagen geleid. Daardoor hebben wij nog een prachtig, eigen afscheid kunnen maken. Dankjewel!

De heer van de Hoven

28 september 2022 | WAARDERING: 10

Zeer toegankelijk, vriendelijk en meedenkend. Oplossingsgericht en altijd te bereiken. Geeft rust en het gevoel dat het allemaal wel goed geregeld wordt.

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring