Ervaringen van nabestaanden

Dit is de pagina waar wij trots op zijn. De warme woorden van nabestaanden die wij hebben mogen begeleiden tijdens een van de moeilijkste periodes in het leven. Hier doen wij het dan ook voor!

Heb jij een ervaring met ons en wil je daar iets over kwijt, of heb je een ervaring met Maarten of Inge in het bijzonder? Laat het ons weten. Dit kan natuurlijk ook anoniem.

Kindt Uitvaartzorg
Een prachtig, eigen afscheid

4 oktober 2022 | WAARDERING: 9

Lieve Inge, wat waren we blij met jou. Jij hebt ons door de moeilijke dagen geleid. Daardoor hebben wij nog een prachtig, eigen afscheid kunnen maken. Dankjewel!

De heer van de Hoven

28 september 2022 | WAARDERING: 10

Zeer toegankelijk, vriendelijk en meedenkend. Oplossingsgericht en altijd te bereiken. Geeft rust en het gevoel dat het allemaal wel goed geregeld wordt.

Anoniem

27 juli 2022 | WAARDERING: 10

Maarten was vrij en vervanging kon pas laat, hij heeft het opgepakt en een geweldig afscheid geregeld. Hij bekeek alle mogelijkheden.

Familie van der Donk

18 juli 2022 | WAARDERING: 10

Mijn eerste ervaring is gelijk een mooie herinnering geworden. Geen wens was te gek, prachtige communicatie en een superwarm gevoel alsof Inge en Maarten familie waren. Ik ben jullie eeuwig dankbaar!

Familie Vossen-de Boer

16 mei 2022 | WAARDERING: 10

Maarten denkt in oplossingen en niets is te veel. Hij had super idee├źn, was empathisch, klantgericht en heeft kennis van zaken.

Anoniem

9 mei 2022 | WAARDERING: 9

Het persoonlijke contact voelde warm aan en nodigde uit tot nog meer eigen invulling! Heel ons gezin is ‘blij’ geweest met Kindt Uitvaarzorg. Het contact verlichtte ons verdriet. Nogmaals dank!

Familie Jansen-Jansen

30 maart 2022 | WAARDERING: 8

Zoals bij de uitvaart van mijn vader, zijn we tevreden over de wijze waarop jullie de uitvaart van mijn moeder hebben begeleid.

Anoniem

29 maart 2022 | WAARDERING: 10

Dank je wel Maarten en Inge, de uitvaart was helemaal zoals ma dat gewild zou hebben. Bedankt voor de persoonlijke benadering en respectvolle communicatie. Heel stijlvol en informeel tegelijk

Dank voor je inzet!

13 oktober 2021 | WAARDERING: 9.5

Beste Inge, In de periode die achter ons ligt, waren wij blij met jouw advies, professionaliteit, empathie en jouw meelevendheid. Wij waren blij dat Yarden jou naar ons toegestuurd heeft! Wij danken jou nogmaals voor alle inzet bij het afscheid van Niek.

Tevreden!

11 augustus 2021 | WAARDERING: 9.5

De derde uitvaart dit jaar onder leiding van Maarten Kindt. Daaruit blijkt wel hoe tevreden wij zijn over hoe hij het doet!!

Dank!!

26 maart 2021 | WAARDERING: 9

Alweer een week geleden dat jij de uitvaart van onze moeder leidde! Hartelijk bedankt voor de fijne manier waarop je alles perfect geregeld hebt! Dank namens ons allen.

Het was perfect!

24 november 2020 | WAARDERING: 9.5

Maarten, wij willen u hartelijk danken voor de geweldige manier zoals u als uitvaartverzorger de crematie van mijn vrouw heeft georganiseerd en begeleid. Het was perfect!

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring