Actualiteiten

Wat is er nieuw bij Kindt Uitvaartzorg?

Lees hier de laatste updates met betrekking tot onze organisatie. Wij plaatsen hier ook regelmatig columns met betrekking tot afscheid nemen en een uitvaart organiseren. Wil je hier meer over weten neem dan contact met ons op.

Contact opnemen
Kindt Uitvaartzorg
Kindt_uitvaartzorg_Vught_muziek-en-afscheid

Muziek en afscheid

25 januari 2022

Muziek zegt veel meer dan woorden en brengt mensen samen, het is een soort communicatiemiddel. Door muziek kunnen mensen hun emoties over te brengen, zowel in de vorm van vreugde als verdriet. Wij hebben een passie voor muziek en hiermee proberen wij nabestaanden te ondersteunen.

Lees Meer
Kindt_Uitvaartzorg-Boekje Voor als ik er later niet meer ben, van mij voor jou

“Voor als ik er niet meer ben”

24 februari 2021

Een persoonlijk boekje vol anekdotes, herinneringen, gedachten en wensen. We dachten het zo vaak; wat een kostbare schat zou dat zijn bij het afscheid. In plaats van die schat aan herinneringen merkten we juist regelmatig bij de voorbereidingen van een uitvaart dat veel nabestaanden volledig in het duister tastten omtrent de laatste wensen van hun overleden dierbare.

Lees Meer
Kindt_Uitvaartzorg_Rouw-onder-werktijd

Rouw werkt ook door onder werktijd

14 september 2020

Een recent onderzoek toont aan dat 1 op de 10 werkenden die een dierbare heeft verloren, last heeft van een burn-out. Daarnaast ervaart 2 op de 10 te weinig steun van de werkgever. En een kwart geeft aan langere tijd niet goed te kunnen functioneren.

Lees Meer