Maarten Kindt

Uitvaartverzorger RU

“Samen met u wil ik de uitvaart vormgeven.”

Geboren worden en doodgaan zijn de twee belangrijkste momenten in een mensenleven. Ik vind het een voorrecht om nabestaanden te mogen begeleiden in de periode na het overlijden van een dierbare en met het regelen van de uitvaart. In deze periode is de familieband vaak heel hecht en telt alleen het verdriet en het verzorgen van een mooi, persoonlijk afscheid. Ik beschouw het als een eer om jullie daarin bij te staan. Jouw wens staat centraal bij het vorm geven van een afscheid. Daarom vind ik het belangrijk om dagelijks contact te hebben met nabestaanden in de periode na overlijden tot aan de uitvaart. Samen geven we vorm aan een persoonlijke en passende uitvaart voor jouw overleden dierbare, met gevoel voor eigenheid en nuance. Elke keer probeer ik me zoveel mogelijk in te leven in de situatie. Ieder mens is verschillend en iedere situatie is weer anders. Dat maakt het boeiend en interessant en steeds weer een uitdaging om te zoeken naar de mogelijkheden en locaties voor de meest persoonlijke uitvaart.”

Kindt Uitvaartzorg

Neem contact op met Maarten

Mocht je meer willen weten over Maarten of over het regelen van een uitvaart in de toekomst, dan kun je een vrijblijvende afspraak maken. Maarten komt graag bij je langs voor een kopje koffie, om op een laagdrempelige manier de mogelijkheden en wensen te bespreken.

GESPREK AANVRAGEN
Kindt-Uitvaartverzorging-Vught-Afspraak

Ervaringen

Ervaringen

9.6

Onze klantwaardering

Ontdek meer
Kindt Uitvaartzorg
Kindt_uitvaartzorg_Vught_muziek-en-afscheid

Muziek en afscheid

25 januari 2022

Muziek zegt veel meer dan woorden en brengt mensen samen, het is een soort communicatiemiddel. Door muziek kunnen mensen hun emoties over te brengen, zowel in de vorm van vreugde als verdriet. Wij hebben een passie voor muziek en hiermee proberen wij nabestaanden te ondersteunen.

Lees Meer
Kindt_Uitvaartzorg-Boekje Voor als ik er later niet meer ben, van mij voor jou

“Voor als ik er niet meer ben”

24 februari 2021

Een persoonlijk boekje vol anekdotes, herinneringen, gedachten en wensen. We dachten het zo vaak; wat een kostbare schat zou dat zijn bij het afscheid. In plaats van die schat aan herinneringen merkten we juist regelmatig bij de voorbereidingen van een uitvaart dat veel nabestaanden volledig in het duister tastten omtrent de laatste wensen van hun overleden dierbare.

Lees Meer
Kindt_Uitvaartzorg_Rouw-onder-werktijd

Rouw werkt ook door onder werktijd

14 september 2020

Een recent onderzoek toont aan dat 1 op de 10 werkenden die een dierbare heeft verloren, last heeft van een burn-out. Daarnaast ervaart 2 op de 10 te weinig steun van de werkgever. En een kwart geeft aan langere tijd niet goed te kunnen functioneren.

Lees Meer

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring