Onze mogelijkheden

Het organiseren van een afscheidsdienst is vaak een samenwerking van meerdere mensen en organisaties.

Wij werken nauw samen met diversen sprekers, locaties en musici om er samen met jou een persoonlijk afscheid van te maken voor jouw overleden dierbare. Op deze pagina vind je enkele voorbeelden van de mogelijkheden.

Kindt Uitvaartzorg
Uitvaart op natuurbegraafplaats

Uitvaart op natuurbegraafplaats

een rustplaats in de natuur

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een laatste rustplaats uit te zoeken op een natuurbegraafplaats. Wij verzorgen dan ook steeds vaker afscheidsdiensten op een van de natuurbegraafplaatsen in Schaijk, Heeze en Oirschot.

Lees meer
Strandpaviljoen IJzeren Man Vught

Strandpaviljoen IJzeren Man Vught

Afscheid aan het water

Het strandpaviljoen van de IJzeren man is een mooie locatie voor een persoonlijke afscheidsdienst en condoleance passend bij de wens van de overledene. Het biedt ruimte om bij te komen en rustig na te praten op een unieke, bosrijke strandlocatie.

Lees meer
Kindt-Uitvaartzorg_Nieuw-Annaland_Vught_uitvaart_mogelijkheden

Landgoed Nieuw Annaland Vught

Unieke locatie

Op een prachtige plek in Vught ligt het landelijke Nieuw Annaland. Een fijne locatie om samen te komen voor een afscheidsdienst, binnen of buiten, en na te praten tijdens een condoleance.

Lees meer
Aula en Kapel Orthen ’s-Hertogenbosch

Aula en Kapel Orthen ’s-Hertogenbosch

park voor rust en bezinning

De kapel en aula liggen op begraafplaats Orthen, een prachtige parkachtige begraafplaats in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch. Zowel aula als kapel zijn beschikbaar voor het houden van afscheidsdiensten.

Lees meer
Kindt-Uitvaartzorg_Protestantse-kerk_'s-Hertogenbosch

Protestantse kerk ‘s-Hertogenbosch

Voor een persoonlijke uitvaart

De protestantse kerk, gelegen tussen de Parade en de Sint-Janskathedraal in ‘s-Hertogenbosch, is een mooie locatie voor een afscheidsdienst. Deze kerk biedt de mogelijkheid om de dienst zelf in te vullen zoals je dat zelf wilt.

Patrick Kuis

Patrick Kuis

Woorddienstbegeleider

Als spreker bij afscheidsdiensten ontzorgt Patrick nabestaanden bij het voorbereiden van het afscheid. Hij doet dit op een persoonlijke, liefdevolle, vertrouwde en betrokken wijze.

Lees meer
Kindt-Uitvaartverzorging_Uitvaart_thuis_Vught

Uitvaart thuis

Eigen regie over het afscheid

Het komt steeds vaker voor dat een afscheidsdienst thuis plaatsvindt. Dit voelt vertrouwd, biedt een intieme sfeer en geeft ruimte om in alle rust afscheid te nemen van de overleden dierbare.

Lees meer