Tijdens de uitvaart

Op de dag van de uitvaart kun je erop vertrouwen dat het afscheid verloopt zoals vooraf besproken. Dit geeft rust, zodat je je helemaal kan richten op de laatste momenten met jouw dierbare.

Onze uitvaartverzorgers nemen de zorg uit handen en blijven het vaste aanspreekpunt. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden om er een persoonlijk afscheid van te maken, zoals een afscheid in de kerk, crematorium of een afscheid op een bijzondere locatie, dan wel binnen of buiten. Ook kunnen zij suggesties doen over mogelijkheden waar je zelf nog niet aan gedacht had.

KRIJG ADVIES
Kindt Uitvaartzorg

Kist of lijkwade

Bij een persoonlijk afscheid hoort ook een kist die bij de overleden dierbare past. Daarom bieden wij een uitgebreide keuze. Van een eenvoudige, gefineerde kist tot een luxe massieve wortelnoten-, mahonie- of eikenhouten kist. Ook een milieuvriendelijke eco-kist behoort tot de mogelijkheden.

Wij kunnen voor jou de kist of lijkwade verzorgen die past bij jouw voorkeur en budget. We kunnen de kist ook in elke gewenste kleur laten spuiten of beschilderen met diverse afbeeldingen zoals bloemen. Voor een nog persoonlijker afscheid kunnen we de kist laten behandelen met schoolbordverf, zodat jij en andere naasten er een laatste groet op kunnen schrijven. Ook aan de binnenkant van de kist kan een herinnering worden achtergelaten.

Kindt Uitvaartzorg
Kindt_Uitvaartzorg_Vught_muziek-tijdens-afscheid

Muziek tijdens de uitvaart

Muziek is vaak sfeerbepalend tijdens een uitvaart. Je kan er voor kiezen zelf de muziek te verzamelen die je wilt laten horen, wij zorgen dat op het juiste moment het juiste nummer klinkt.

Vind je het moeilijk de juiste keuze te maken? We helpen je graag bij de invulling van de muziek. Misschien kies je liever voor livemuziek om een bijzondere sfeer te creëren zoals een optreden van familieleden of bekenden? We kunnen je ook in contact brengen met musici, die op gepaste wijze de door jou gekozen muziek live ten gehore brengen. Respectvol, ontroerend, eervol, zoals je dat wenst. Wij werken bijvoorbeeld nauw samen met Lieve Kooiman afscheidsmuziek, die alle gewenste muziek voor jou kan vertolken.

Kindt Uitvaartzorg

Foto’s en film van de uitvaart

De dag van de uitvaart gaat vaak in een roes voorbij. Daarom is het voor veel mensen fijn om foto’s of een filmopname te hebben van de afscheidsdienst om zo, op een later moment, de dienst terug te kijken.

Filmpresentatie

Een presentatie van foto’s uit het leven van de overledene, al dan niet met sfeervolle muziek, geeft de afscheidsdienst een extra persoonlijk karakter. De beelden worden dan tijdens de dienst vertoond, waarop eventueel ook andere beelden die bij de overledene passen, worden geprojecteerd. Indien gewenst, kunnen wij helpen door de samenstelling van een dergelijke fotocollage te verzorgen. Maar ook mensen die vanwege afstand, ziekte of leeftijd niet bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn, hebben op deze manier toch een mogelijkheid om het afscheid mee te beleven.

Fotoreportage

Ook bestaat de mogelijkheid een fotoreportage van de uitvaart te maken. Wij beschikken over professionele fotografen die mooie en sfeervolle foto’s maken, zonder dat zij storend aanwezig zijn tijdens de uitvaart. Enkele weken na de uitvaart ontvang je een fraai fotoalbum waarin de beelden zijn verwerkt.

Kindt Uitvaartzorg
Kindt-Uitvaartzorg_Contact
Kindt Uitvaartzorg
Kindt-Uitvaartzorg_Rosmalen_Heusden_Den-Bosch

CONDOLEANCEREGISTER

stuur een herinnering

LEES VERDER
ervaringen

ervaringen

laat en bericht achter

LEES VERDER
Kindt-Uitvaartverzorging_rouwbloemen_bestellen

BLOEMEN BESTELLEN

Laat een bloemetje bezorgen

LEES VERDER
Kindt-Uitvaartzorg_Vught_Maarten-Inge

Keurmerk uitvaartzorg

Hier staan wij voor

LEES VERDER