Inge Kindt

Uitvaartverzorgster RU

“Onzichtbaar aanwezig als steun voor de nabestaanden.”

Ik werk sinds 2013 als uitvaartverzorgster. Voor die tijd ondersteunde ik Maarten daar waar mogelijk was en heb zo vanaf de zijlijn meegekeken wat het werk inhield. Toen onze kinderen gingen studeren, besloot ik samen te gaan werken met Maarten en heb de opleiding tot uitvaartverzorger gevolgd. Het is bijzonder om samen te ondernemen en elkaar aan te kunnen vullen en ondersteunen. We treden als één gezicht naar buiten en vullen elkaar aan. Het is fijn te merken dat mensen dit waarderen.

Uit mijn sportachtergrond heb ik geleerd om er alles uit te halen wat er in zit om je einddoel te bereiken, dit komt terug in mijn werk. Door rust te brengen in de verdrietige situatie, ondersteun ik nabestaanden om samen met hen een weg te vinden naar een passend afscheid. Ik probeer zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig te zijn. Onzichtbaar aanwezig, dat zegt het wel het beste.

 

Kindt Uitvaartzorg

Neem contact op met Inge

Mocht je meer willen weten over Inge of over het regelen van een uitvaart in de toekomst, dan kun je een vrijblijvende afspraak maken. Inge komt graag bij je langs voor een kopje koffie, om op een laagdrempelige manier de mogelijkheden en wensen te bespreken.

GESPREK AANVRAGEN
Kindt-Uitvaartverzorging-Vught-Afspraak

Ervaringen

Ervaringen

9.6

Onze klantwaardering

Ontdek meer
Kindt Uitvaartzorg
Kindt_uitvaartzorg_Vught_muziek-en-afscheid

Muziek en afscheid

25 januari 2022

Muziek zegt veel meer dan woorden en brengt mensen samen, het is een soort communicatiemiddel. Door muziek kunnen mensen hun emoties over te brengen, zowel in de vorm van vreugde als verdriet. Wij hebben een passie voor muziek en hiermee proberen wij nabestaanden te ondersteunen.

Lees Meer
Kindt_Uitvaartzorg-Boekje Voor als ik er later niet meer ben, van mij voor jou

“Voor als ik er niet meer ben”

24 februari 2021

Een persoonlijk boekje vol anekdotes, herinneringen, gedachten en wensen. We dachten het zo vaak; wat een kostbare schat zou dat zijn bij het afscheid. In plaats van die schat aan herinneringen merkten we juist regelmatig bij de voorbereidingen van een uitvaart dat veel nabestaanden volledig in het duister tastten omtrent de laatste wensen van hun overleden dierbare.

Lees Meer
Kindt_Uitvaartzorg_Rouw-onder-werktijd

Rouw werkt ook door onder werktijd

14 september 2020

Een recent onderzoek toont aan dat 1 op de 10 werkenden die een dierbare heeft verloren, last heeft van een burn-out. Daarnaast ervaart 2 op de 10 te weinig steun van de werkgever. En een kwart geeft aan langere tijd niet goed te kunnen functioneren.

Lees Meer

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring