Keurmerk uitvaartzorg

Kindt Uitvaartzorg beschikt over het Keurmerk Uitvaartzorg. Uw garantie voor onberispelijke dienstverlening, deskundige medewerkers en een transparante, eerlijke prijs/kwaliteit-verhouding. Onze medewerkers zijn intern en extern opgeleid en beschikken over hun vakdiploma. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU). Dit is een extra waarborg voor een tot in de puntjes verzorgde uitvaart, die in alle opzichten past.

Complimenten en klachten

Vorig jaar werd onze dienstverlening door nabestaanden gemiddeld beoordeeld met een 9,2. Wij streven voortdurend naar een uitstekende service en dienstverlening. Enkele weken na de uitvaart van uw overleden dierbare sturen wij u daarom een enquêteformulier toe. We stellen het op prijs als u ons zo wilt laten weten of onze dienstverlening naar wens is verlopen of dat u wellicht suggesties ter verbetering heeft. U kunt ook een reactie plaatsen op de persoonlijke pagina's van onze uitvaartverzorgers.

Klachteninstituut

Mocht u een klacht hebben, dan nemen wij deze binnen twee weken in behandeling. Wij nemen iedere klacht serieus en gaan met u in gesprek om deze klacht naar uw tevredenheid op te lossen. Mocht u desondanks toch nog de behoefte hebben om uw klacht bij een onafhankelijke instantie neer te leggen, dan vindt u onderstaand een onafhankelijke instantie die uw klacht over uitvaartverzorging, crematoria of begraafplaats in behandeling neemt en een bindend advies uitbrengt.

Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen
Postbus 92
5600 AB Eindhoven

U kunt uw klacht ook e-mailen naar het klachteninstituut.

Contact

  • Kindt uitvaartzorg
  • Klein Brabant 187
  • 5262 RT Vught
  • Postbus 85
  • 5660 AB  Geldrop
  • Telefoon: 073 684 1614
  • E-mail: 

    info@kindt-uitvaartzorg.nlneem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.