Toenemend in populariteit is de Natuurbegraafplaats. Steeds vaker komt het voor dat wij op locatie Maashorst of Schoorsveld een uitvaart mogen verzorgen. Dit zijn beide prachtige locaties voor een uitvaartdienst en daarnaast is het principe van de natuurbegraafplaats heel mooi. Zo kunnen de nabestaanden een bezoek aan hun overleden dierbare combineren met een wandeling door een prachtig natuurgebied. Daarnaast heb je niet te maken met grafrecht dat elke 10 jaar verlengd dient te worden, je betaalt eenmalig voor een plekje op de natuurbegraafplaats en bent dan verzekerd van eeuwige grafrust. 

Natuurbegraafplaats Maashorst

Natuurbegraafplaats Maashorst ligt in het noordoosten van Brabant bij Schaijk. Het natuurgebied bestaat uit maarliefst 26 hectare grond en vele diersoorten voelen zich hier thuis. Het is mogelijk om je eigen plekje te kiezen, onder een boom of in het open veld bijvoorbeeld. Dit plekje mag eventueel gemarkeerd worden met een houten boomschijf met persoonlijke inscriptie. Alleen de nabestaanden krijgen de coordinaten van de plek waar de overleden dierbare begraven ligt. Die kun je ook terugvinden in een app, zo weet je altijd waar jouw dierbare begraven ligt mocht bijvoorbeeld de houten boomschijf zijn vergaan of er wordt hier niet voor gekozen.

Uitvaartdienst

Iedereen die hier een plekje heeft krijgt de mogelijkheid om de uitvaartdienst ook op deze locatie te laten verzorgen. Dit wordt verzorgd door een uitvaartondernemer naar keuze, de natuurbegraafplaats stelt de natuur en de ruimtes tegen een vergoeding beschikbaar. De mogelijkheden zijn eindeloos, een afscheid in de ochtend of in de namiddag bij zonsondergang, binnen of buiten. Het is allemaal mogelijk. Maashorst beschikt over een ceremonieruimte waar plaats is voor 150 gasten, met aansluitend 't koffiehuys. Buiten is er ook een ceremonieplaats die gebruikt kan worden, eventueel is er ook catering beschikbaar. Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons.

Contact

  • Kindt uitvaartzorg
  • Klein Brabant 187
  • 5262 RT Vught
  • Postbus 85
  • 5660 AB  Geldrop
  • Telefoon: 073 684 1614
  • E-mail: 

    info@kindt-uitvaartzorg.nlneem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.