Ervaringen van nabestaanden

Dit is de pagina waar wij trots op zijn. De warme woorden van nabestaanden die wij hebben mogen begeleiden tijdens een van de moeilijkste periodes in het leven. Hier doen wij het dan ook voor!

Heb jij een ervaring met ons en wil je daar iets over kwijt, of heb je een ervaring met Maarten of Inge in het bijzonder? Laat het ons weten. Dit kan natuurlijk ook anoniem.

Kindt Uitvaartzorg
Dank voor je inzet!

13 oktober 2021 | WAARDERING: 9.5

Beste Inge, In de periode die achter ons ligt, waren wij blij met jouw advies, professionaliteit, empathie en jouw meelevendheid. Wij waren blij dat Yarden jou naar ons toegestuurd heeft! Wij danken jou nogmaals voor alle inzet bij het afscheid van Niek.

Tevreden!

11 augustus 2021 | WAARDERING: 9.5

De derde uitvaart dit jaar onder leiding van Maarten Kindt. Daaruit blijkt wel hoe tevreden wij zijn over hoe hij het doet!!

Dank!!

26 maart 2021 | WAARDERING: 9

Alweer een week geleden dat jij de uitvaart van onze moeder leidde! Hartelijk bedankt voor de fijne manier waarop je alles perfect geregeld hebt! Dank namens ons allen.

Het was perfect!

24 november 2020 | WAARDERING: 9.5

Maarten, wij willen u hartelijk danken voor de geweldige manier zoals u als uitvaartverzorger de crematie van mijn vrouw heeft georganiseerd en begeleid. Het was perfect!

Dank voor de goede zorgen!

14 oktober 2020 | WAARDERING: 9

Je hebt ons echt geholpen met het verwerken van alvast een klein stukje verdriet, bij het afscheid van mijn man, vader, opa en schoonvader. Je hebt goed voor ons gezorgd.

Prettige sfeer

8 oktober 2020 | WAARDERING: 10

Vanaf het eerste moment was er een hele prettige sfeer met Maarten. Hij luistert, geeft waardevolle tips en houdt zich op de juiste momenten op de achtergrond.

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring