Rouwdrukwerk

Kindt Uitvaartzorg heeft een eigen grafische afdeling. Dat scheelt u het nodige geregel met derden. Bovendien weet u zeker dat u tijdig beschikt over uw drukwerk en dat het exact volgens uw wensen wordt uitgevoerd.

Rouwbrieven

U kunt bij ons kiezen uit een uitgebreide collectie klassieke en moderne rouwbrieven. Al tijdens het gesprek met onze uitvaartverzorger waarin uw wensen en voorkeuren met betrekking tot de uitvaart worden besproken, krijgt u een proefdruk te zien. Natuurlijk kunt u ook zelf of samen met onze grafisch medewerker een geheel eigen rouwbrief ontwerpen. We hebben alles in huis om samen met u een persoonlijk en passend bericht vorm te geven.

Gedachteniskaartjes

Veel mensen kiezen ervoor om tijdens de uitvaartdienst gedachteniskaartjes uit te delen. Dit zijn kaartjes met een mooie foto, vaak van de overledene. Een korte tekst ter herinnering of een mooie spreuk maakt het compleet. Deze gedachteniskaartjes kunnen ook door onze grafische afdeling worden ontworpen.

Dankbetuigingen

Wilt u na de uitvaart degenen die u hebben bijgestaan en hun belangstelling hebben betoond, schriftelijk bedanken? Onze uitvaartverzorger laat u graag inspirerende voorbeelden zien. Wij kunnen voor u een passende dankbetuiging ontwerpen, indien gewenst met dezelfde opdruk als de rouwbrief. U kunt ook kiezen voor een totaal andere invulling.

Contact

  • Kindt uitvaartzorg
  • Klein Brabant 187
  • 5262 RT Vught
  • Postbus 85
  • 5660 AB  Geldrop
  • Telefoon: 073 684 1614
  • E-mail: 

    info@kindt-uitvaartzorg.nlneem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.