Opbaring

U kunt kiezen voor een thuisopbaring of in een uitvaartcentrum. Een combinatie van beide is ook mogelijk; u kunt eerst kiezen voor een thuisopbaring en uw overleden dierbare later naar een uitvaartcentrum laten overbrengen voor bijvoorbeeld een condoleancebezoek voor meerdere mensen. Opbaren kan ook met een gesloten kist. Dit gebeurt bijvoorbeeld op verzoek van de overledene of omdat de omstandigheden dat nodig maken. Door bijvoorbeeld een foto op de kist te plaatsen, kunt u de kist toch persoonlijk maken.

Thuis opbaren

Steeds vaker kiest men ervoor om de overledene thuis op te baren, zodat op een natuurlijke en geleidelijke manier afscheid kan worden genomen in intieme kring. Wij stellen u daarvoor alle benodigdheden ter beschikking zoals kist- of bedkoeling en rouwschermen, zodat uw overleden dierbare tot aan de dag van de uitvaart thuis kan blijven. Stelt u er prijs op om thuis te helpen bij het verzorgen van de overledene, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Rouwkamers

Wellicht is opbaring thuis niet mogelijk of vindt u dit niet praktisch? Wij werken nauw samen met diverse uitvaartcentra in de regio. Zij beschikken alle over een of meer sfeervolle en comfortabele 24-uurs rouwkamer(s), waar uw overleden dierbare tot aan de dag van de uitvaart kan verblijven. U ontvangt een toegangspasje, zodat u op ieder gewenst moment zonder afspraak even alleen kunt zijn met uw overleden dierbare of samen met familie en vrienden afscheid kunt nemen. U kunt de kamer naar wens aankleden met bijvoorbeeld bloemen, tekeningen, foto's of persoonlijke voorwerpen. Zo creëert u zelf een prettige omgeving om afscheid te nemen. Vanzelfsprekend staat er koffie of thee tot uw beschikking. Kiest u niet voor een 24-uurskamer, maar wel voor opbaring in een uitvaartcentrum, dan zijn flexibele bezoektijden mogelijk.

Contact

  • Kindt uitvaartzorg
  • Klein Brabant 187
  • 5262 RT Vught
  • Postbus 85
  • 5660 AB  Geldrop
  • Telefoon: 073 684 1614
  • E-mail: 

    info@kindt-uitvaartzorg.nlneem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.