Samen vorm geven aan afscheid

We zien steeds vaker dat nabestaanden op de hoogte zijn van de uitvaartwensen van hun overleden dierbare. Dat is een waardevolle ontwikkeling, omdat we er zo zeker van zijn dat we de uitvaart verzorgen zoals uw dierbare dat wilde. In ons eerste gesprek bespreken we alle wensen van de overledene en van u als nabestaande. Daarbij zien wij onszelf als een soort van architect van het afscheid. Dat betekent dat wij met u de grote lijnen van het afscheid uitzetten. Van daaruit vullen we het samen met u verder in binnen uw financiële mogelijkheden, met groot gevoel voor nuance en eigenheid. Wij zien er daarbij voortdurend op toe dat we binnen de lijnen van onze afspraken blijven. Zo kunt u zich volledig focussen op uw emoties en naasten en u eventueel richten op de eventuele keuze van teksten, beeld en muziek voor de ceremonie.

Mijn passie

Sinds 1993 werk ik al als uitvaartverzorger. Ik vind het dankbaar werk om mensen te mogen bijstaan in deze moeilijke periode in hun leven. Daarbij heb ik diep respect voor de veerkracht van vele nabestaanden. Na de eerste verbijstering en het verdriet direct na het overlijden zie ik hen in de korte periode tussen overlijden en de uitvaart troost en kracht vinden bij elkaar. Samen halen ze herinneringen op en bereiden ze zich voor op de uitvaart. Indien gewenst help ik u bij de keuze van teksten en muziek. Als u aangeeft wat voor genre u mooi vindt, kan ik een selectie van passende muziek maken. Mensen bijstaan en muziek maken en luisteren is mijn passie. Het is prachtig dat ik dat kan combineren binnen Kindt uitvaartzorg.

Maarten Kindt, Directeur

Contact

  • Kindt uitvaartzorg
  • Klein Brabant 187
  • 5262 RT Vught
  • Postbus 85
  • 5660 AB  Geldrop
  • Telefoon: 073 684 1614
  • E-mail: 

    info@kindt-uitvaartzorg.nlneem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.